Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ryhmäliikunta 

 

 

Punaisella ulkoreunalla merkityt tunnit infralämpötunteja (hot-tunnit)

Vihreällä ulkoreunalla merkityt tunnit ulkotunteja (sään salliessa, muuten tunnit sisällä)

 

Lapsiystävälliset tunnit

Ryhmäliikuntatuntien kesto on 55 minuuttia ellei toisin mainita.

Ryhmäliikuntasalien välinevalikoima

 

 • 30 minuutin tunnit 1 leimauksella voi osallistua 2 peräkkäiselle 30 minuutin tunnille. Yksittäistä 30 minuutin tuntia voi käyttää "express"-harjoittelutuntina niille asiakkaille, jotka kaipaavat lyhyttä fyysisen aktiivisuuden pyrähdystä. 30 minuutin tuntiparit on suunniteltu toimimaan kahtena tuntina, jotka eivät pelkästään tue toisiaan, mutta parantavat harjoittelusi toiminnallisuutta.
 • Infralämpötunnit (hot-tunnit) - meillä on tarjota liikunta-alan halutuin ja suosituin kehonhuollollisen harjoittelun saliympäristö neljällä korkeatehoisella infrapunakattopaneelilla. Aivan kuten infrapunasaunat, tunnit jotka pidetään infrapunan lämmössä tarjoavat pitkän listan hyötyjä kuten parantunut verenkierto, nesteytys, hapetus ja kehonpuhdistus joka suuresti parantaa pehmytkudoksen palautumista, rentoutumista ja tarjoaa kivunlievitystä moniin vaivoihin kuten urheiluvammoihin ja nivelrikkoon. Ja kaikki nämä hyödyt parantavat suuresti kehonhuoltotuntiemme tehokkuutta. 
 • Balance sekoitus Body&Mind -tekniikoita. Tämä tunti on erinomainen kaikenikäisille ja -kuntoisille, koska se palauttaa kehon luonnollisen liikkuvuuden, venyvyyden ja tasapainon. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa sen, että ohjaajalla on aikaa korjata osallistujien mahdolliset yksilölliset tekniikkavirheet.
 • CROSS-Kunto - high intensity interval training (HIIT) -tunti. Tunnilla tehdään 3 harjoituskierrosta, jokaisella kierroksella intervallien suhdeluku tulee rankemmaksi. Liikkeet vaihtuvat viikoittain.
 • CROSS-Voima - PHA (peripheral heart action) kehonpaino-voimaharjoittelutunti . Tunnilla tehdään 5 harjoituskierrosta joista 2 ensimmäistä ovat lämmittely-/tekniikkakierroksia ja  3 viimeistä kierrosta AMRAP (as many repetitions as possible/maksimitoistot).
 • FlowJooga - tämä tunti sopii erinomaisesti kaikille joogasta kiinnostuneille. FlowJooga-tunneilla liike on jatkuvaa ja sulavaa. Tunnilla parannetaan koko kehon voimaa ja liikkuvuutta, sekä samalla kehitetään tasapainoa.
 • Functional Training  -  toiminnallinen harjoittelu on tehokas ja monipuolinen treeni. Tarkoituksena on kuormittaa useita lihasryhmiä samanaikaisesti. Treeni kehittää voimaa, koordinaatiota, hapenottokykyä, tasapainoa ja ketteryyttä. Tunti sopii mainiosti sekä naisille että miehille!
 • Kahvakuula - back to basics! Kahvakuula on erikoisharjoitusväline, jonka avulla tehdään ainoastaan ballistisia liikkeitä, jotka parantavat voimaa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa.
 • Kehonhuolto - tunnilla keskitytään kehonhuoltoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tunti aloitetaan dynaamisilla venytyksillä liikeratoja avaten, jonka jälkeen tehdään tasapaino-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoituksia sekä kevyitä lihaskuntoharjoitteita erityisesti ryhtiä ylläpitäville lihaksille. Harjoittelu ennaltaehkäisee ja helpottaa selkäongelmia. Liikkeet sopivat kaikenikäisille- ja kuntoisille.
 • Kuntonyrkkeily - aito nyrkkeilyn tekninen ja fyysinen suorituskykytunti. Tunnilla käytetään progressiivista harjoitustekniikkaa ja viimeisimpiä sekä hienostuneimpia harjoittelumetodeja parantaaksemme asiakkaidemme suorituskykyä. 
 • Kuntopiiri - tunnilla tehdään erilaisia liikkeitä liikkuen pisteeltä toiselle. Liikkeet harjoittavat lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja vartalonhallintaa.
 • Miesten kuntoryhmä - tunnilla jumpataan viikoittain vaihtuvin teemoin ja pidetään hauskaa liikkuen. Tunnilla kehität venyvyyttä, liikkuvuutta, kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota ja tasapainoa.
 • Ohjattu kuntosali - tunti tarkoitettu niille asiakkaille jotka haluavat voimaharjoitella kuntosalilla, mutta kaipaavat varmuutta harjoitteluun pätevältä Personal Trainerilta. Ohjatulla kuntosalitunnilla Personal Trainer tarjoaa ohjeita, valvoo suoritustekniikoita ja vastaa kysymyksiin kuntosaliharjoittelusta. 
 • Pilates - yksi suosituimmista tunneistamme! Kehittää vartalon syviä lihaksia, lantionseudun ja selän hallintaa sekä liikkuvuutta ja vartalon linjakkuutta. Pilates-harjoittelu urheilukeskuksella on ainutlaatuista, sillä ohjaajillamme on kolme eri Pilates-pätevyyttä sekä erittäin pitkä kokemus Pilates-harjoittelusta, joten harjoittelu on sekoitus kaikkien Pilates-systeemien parhaista asioista.
 • Power Pilates - lämmittelyssä keskitytään syvien keskivartalolihasten aktivointiin jonka jälkeen seuraa keskeyttämättömien Pilates-liikkeiden sarjoja. Jokaisella kierroksella liikesarjojen intensiteetti nousee progressiivisesti. Tunti päättyy syvävenyttelyyn. Tunti sopii jo aiemmin Pilatesta harrastaneille jotka pystyvät aktivoimaan syvät keskivartalon lihakset kun on tarve.
 • Pumppi - lihaskestävyystunti, joka myös aktivoi aerobisen systeemin. Koska ryhmäkoot ovat rajoitettuja, ohjaajalla on tunnin kuluessa aikaa ja mahdollisuus tarvittaessa tulla korjaamaan jokaisen osallistujan tekniikkaa ja liikkeitä.
 • Rautakankihuolto - niille asiakkaille, jotka tietävät, että heidän vartalonsa kaipaa apua, mutta jotka haluavat harjoitella ymmärtäväisessä ja myötätuntoisessa ympäristössä.
 • Selkähuolto - tällä tunnilla kaikki keskittyminen on suunnattu selkärangan voimistamiseen ja liikkuvuuteen harjoittamalla kaikkia keskivartalon lihaksia, jotka vaikuttavat ryhtiin. 
 • Seniorikuntosali - ohjaaja neuvoo ja opastaa koko tunnin ajan kuntosalilaitteiden käytössä ja oikeassa kuntosaliharjoittelun tekniikassa. Pidät huolta kehostasi, parannat lihaskuntoasi ja yleistä hyvinvointiasi.
 • Spinning 30 - "express" aerobinen tunti jota voidaan käyttää joko itsenäisenä kehoa energisoivana tuntina jossa saa hien päälle. Vaihtoehtoisesti tuntia voidaan käyttää erittäin tehokkaana lämmittelynä sille tunnille minkä parina se on, tai vaikka kuntosalitreenin lämmittelynä. 
 • Spinning - täysin kattava aerobinen tunti. Tunti alkaa kestävyysosuudella joka valmistaa kehoa intervalli (voima) aerobiseen harjoitteluun. Tunnin viimeinen osuus palauttaa sykkeet kestävyystasolle siksi aikaa että happitasot tasoittuvat mikä helpottaa palautumista. 
 • Syvävenyttely - HOT-salin lämmön avulla tämän perustunnin intensiteetti kasvaa korkeimmalle mahdolliselle tasolle tehden venyttelystä erittäin tehokasta ja tuloksellista. Dynaamisilla venytyksillä lämmitellään ja staattisissa venytyksissä pysytään pitkään, tule venyttelemään ammattilaisten valmentajien opastuksella. Kun olet kerran koittanut HOT-venyttelyä, et halua palata takaisin "kylmään"!
 • TRX - back to basics! TRX on erikoisharjoitusväline, jonka avulla tehdään ainoastaan omaa kehon painoa käyttäen liikkeitä, jotka parantavat voimaa, tasapainoa ja nivelten stabliiliutta.
 • Yinjooga Yinjooga on rentouttava ja palauttava joogaharjoitus. Yin-asennoissa viivytään useampi minuutti kerrallaan ja liikutaan hitaasti asennoista toiseen. Yinjooga tukee kehon luonnollisen liikkuvuuden palautumista ja rauhoittaa stressaantunutta mieltä.

 

Ilmainen tutustumiskäynti

 

Ei jäsenyyksiä, ei sitoutumista

 

Kulkukortilla avoinna joka päivä 05-24

 

Asiakaspalvelu avoinna

     Maanantai klo 15.30 - 19.30

     Tiistai klo 15.30 - 19.30

     Keskiviikko klo 15.30 - 19.30

     Torstai klo 15.30 - 19.30

     Perjantai klo 14.00 - 18.30

     Lauantai klo 09.00 - 13.00

     Sunnuntai klo 16.00 - 18.30