Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Historia

 

Kissat-hallin urheilukeskuksella on pitkä historia liikuntatoimialalla. Liikunta-alan kehittyessä myös asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ovat muuttuneet, ja Kissat-hallin urheilukeskus on ollut edelläkävijänä vastaamassa näihin alalla tapahtuviin muutoksiin tarjoamalla asiakkaillemme parhaat harjoittelumahdollisuudet ja kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita.

 

1994 – Kissat-hallin urheilukeskuksen jalkapallohalli ja täysimittainen tenniskenttä rakennettiin palvelemaan pirkanmaalaisten seurojen harjoittelutarpeita. Ilves-Kissojen jalkapalloseuran pelaajat olivat talkooväkenä mukana tekemässä hallin silloista maapohjaa ja pystyttämässä jalkapallohallia. Tästä kiitoksena jalkapallohalli nimettiin Kissat-halliksi.

 

1999 – Tontti ja tilat vaihtoivat omistajaa, ja jalkapallohalli jatkoi edelleen samojen talviharjoittelumahdollisuuksien tarjoamista eri seuroille. Samana vuonna uusi omistaja asennutti jalkapallohalliin Tampereen ensimmäisen tekonurmipohjan. Monet organisaatiot tulivat katsomaan uutta tekonurmea ensimmäisten kuukausien aikana, ja jalkapallohallin uusi pelialusta toimi inspiraationa uudelle jalkapallon sisäharjoittelualustojen standardille.

 

2010 – Kissat-hallin urheilukeskukseen perustettiin eri lajeihin räätälöityä kuntovalmennusta tarjoava palvelu. Personal training –palvelun tueksi toimitusjohtaja Lindsay Orr loi uudentyyppisen kuntovalmennuksen pienryhmämallin ja valitsi tarvittavat harjoitteluvälineet parantamaan asiakkaan kokonaisvaltaista fyysistä hyvinvointia. Päivittäisistä käytännön asioista ja kuntovalmennuspalveluiden myynnistä monien eri urheilulajien ammattilaisille ja harrastajille huolehti Hanna Suoniemi (nyk. Orr). Eri lajien ammattilaisurheilijat käyttävät edelleen kuntovalmennuspalvelua, kuten myös paikallisten urheiluseurojen harrastajat.

 

2011 – Ensimmäisten kuukausien aikana kuntovalmennuspalveluiden avaamisen jälkeen asiakkailta tuli niin paljon kysyntää samojen laadukkaiden valmennuspalveluiden tarjoamisesta tavallisille hyvinvointi- ja liikuntatuntien käyttäjille, että ensimmäinen ryhmäliikuntakausi käynnistettiin.  Näiden ryhmien johdosta Kissat-hallin urheilukeskuksesta tuli yksi ensimmäisistä pienryhmäharjoittelua tarjoavista keskuksista. Pienryhmäharjoittelun toteuttaminen oli mahdollista Lindsay Orr’n alalta kertyneen kokemuksen ansiosta, Lindsay on ohjannut ammatikseen vuodesta 1990 lähtien.

 

2012 – Pian ryhmäliikuntatunnit kehittyivät hyvin yksilöllistä asiakasohjausta tarjoavaksi palveluksi. Koska ryhmäliikuntatunnit eivät koskaan ole olleet konsepti-/lisenssitunteja, tämä on antanut kokeneille ohjaajillemme mahdollisuuden muokata jokaista tuntia asiakkaiden toiveet ja henkilökohtaiset tarpeet huomioiden. Siten jokaiselle asiakkaalle voidaan joustavasti tarjota erilaisia variaatioita liikkeistä tarpeen mukaan.

 

2012 – Hanna Suoniemi (nyk. Orr) vastasi urheilukeskuksen tilojen 300m² laajennuksesta, joka käsitti nykyisen kuntosalin ja ison ryhmäliikuntatilan vastaamaan kasvavan asiakaskunnan tarpeita.  Urheilukeskukselle hankittiin suuri määrä huippulaadukkaita kuntosalilaitteita ja ryhmäliikuntavälineitä, joiden käyttötarkoitus oli nimenomaan keskittää harjoittelu kohti toiminnallista voimaharjoittelua ja ryhmäliikuntaa, nämä harjoittelumuodot tukevat lähes jokaista hyvinvoinnin ja liikunnan sektoria.

 

2015 - Hanna Suoniemi (nyk. Orr) aloitti uuden yli 200m² laajennuksen suunnittelun. Tähän uuteen tilaan tulee valmistumaan paljon entistä suuremmat lämpösali ja lasten leikkihuone sekä hoitopalveluita varten suunniteltu iso hoitotila. Näiden lisäksi kuntosalille on suunniteltu paljon lisätilaa, minkä vuoksi myös kuntosalille on hankittu  lisää voimaharjoittelulaitteita sekä aerobisia harjoittelulaitteita. Projektin on määrä valmistua jouluksi 2016.

 

2016 – Liikuntatilojamme varta vasten rakennettu laajennusprojekti saatettiin päätökseen ajallaan, ja avajaisia vietettiin 11.12.2016 kiitoksena pitkäaikaisille ja uskollisille asiakkaillemme joiden lojaaliutta arvostamme syvästi. Nyt kun käytössämme on kaksi isoa ryhmäliikuntasalia, emme tarjoa ainoastaan Pirkkalan/Etelä-Tampereen alueen laajimmat ja monipuolisimmat ryhmäliikuntapalvelut, mutta samalla pystymme entisestään laajentamaan urheilukuntovalmennuspalveluitamme vastaamaan jatkuvasti lisääntyvään kuntovalmennusmallin kysyntään joka on ollut erittäin suosittu jo vuodesta 2010. 

 

2017 - Vastataksemme asiakkaiden pyyntöihin sekä erittäin nopeaan liikunta- ja hyvinvointialan kehitykseen otimme ylimääräisen palvelun tarjontaamme, virtuaaliryhmäliikunnan alkaen 1. elokuuta.  Kissat-hallin urheilukeskus on aina toiminut edelläkävijänä Pirkanmaan liikunta-alalla tarjoten asiakkailleen laadukkaimpia sekä uusimpia palveluita, ja sama linja jatkuu. FOD™ - Fitness on Demand™ on maailman tunnetuin virtuaalikonsepti ja näiden tuntien tahdissa jumpataan ja hikoillaan ympäri maailman. Suomen liikuntakeskuksiin virtuaalitunnit tekevät vasta tuloaan, mutta USA:ssa ja monessa muussa Euroopan maassa ne ovat jo arkipäivää. Tämän uuden virtuaalikonseptin ansiosta pystymme lisäämään ryhmäliikuntatuntien määrää merkittävästi ja laajentamaan tuntivalikoimaamme. Lisäksi voimme tarjota ryhmäliikuntatunteja kattavammin myös aamulla ja päivällä. 

 

2018 - Kissat-hallin urheilukeskuksen jalkapallohalli sai kesänkaudella 2018 kokonaan uudistetun ilmeen sillä tekonurmi vaihdettiin uuteen FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioituun FIFA Quality Pro -tekonurmeen. Hallin valaistus on myös kokonaan uudistettu, halliin on saatu lisää tilaa, maalit on uusittu ja pukuhuoneet remontoitu. Tästä käynnistyy Kissat-hallin urheilukeskuksen jalkapallohallin 25. juhlavuosi! Ilmainen tutustumiskäynti

Ilmainen valvottu lastenhoito

ma klo 16.30-17.30

to klo 17.30-19.30

la klo 10.15-13.15

su klo 16.30-17.30

Kulkukortilla avoinna joka päivä 

04-24

Ei jäsenyyksiä, ei liittymismaksua

Korttien lataus milloin vain sähköpostitse 

hanna@urheilukeskus.com

 

Asiakaspalvelu avoinna

ma klo 16.30-19.30

ti klo 15.00-19.30

ke klo 16.00-17.30

to klo 15.00-18.30

pe klo 16.00-16.30

la klo 10.15-13.15

su klo 16.30-17.30