Milad Zanidpourin jalkapalloakatemia

Lisätiedot:
Tuomas Karjanlahti
tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi
0442755310

Milad Zanidpourin jalkapalloakatemia syntyi rakkaudesta lajiin. Milad haluaa jakaa tamperelaisille junioreille osaamistaan ja kehittää heitä kohti ammattikenttien vaatimuksia. Akatemia aloittaa toimintansa syyskuussa 2023.

Akatemiaharjoituksissa keskitytään taito- ja tekniikkaharjoitteluun maksimissaan kymmenen pelaajan pienryhmissä. Harjoituksia on kahdesti viikossa ja ne ovat ajoitettu niin, että ne eivät häiritse illan joukkueharjoituksia. Akatemia tarjoaa huipputason valmennusta junioreille, jotka todella haluavat kehittää taitojaan ja pelata tulevaisuudessa korkealla tasolla.

Hinta
75€/kk

Harjoitukset
Ryhmä A (2011 -syntyneet) maanantaisin ja keskiviikkoisin 15.00 – 16.15

Ryhmä B (2012 -syntyneet)  tiistaisin ja torstaisin 15.00 – 16.15

Kaikki harjoitukset vetää akatemian päävalmentaja Milad Zanidpour.

Syyskuusta huhtikuulle pelaajat harjoittelevat Kissat-Hallin urheilukeskuksella (www.urheilukeskus.com/jalkapallohalli, Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere). Kesällä touko-, kesä-, -heinä- ja elokuussa harjoitukset kaupungin kentillä. Akatemia toimii ympärivuotisesti. Ryhmän kanssa voidaan sopia mahdollisista harjoitustauoista esimerkiksi lomakausilla, mikä huomioidaan myös sen kuukauden laskutuksessa.

Ilmoittautuminen
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja toiminta alkaa heti, kun ryhmään on viisi ilmoittautunutta pelaajaa.

Milad Zanidpour on 37-vuotias entinen Iranin maajoukkuepelaaja, joka on pelannut 15 ottelua Iranin maajoukkueessa, onnistuen myös kertaalleen maalinteossa. Tällä hetkellä hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelaa Ilves-Kissoissa. Zanidpour on tunnettu loistavasta peliälystään ja tulisesta laukauksestaan, jolla mies on kurittanut maalivahteja läpi uransa.

Zanidpour on pelannut ammattilaisena Suomen lisäksi Iranissa, Malesiassa ja Indonesiassa ja hänellä on ollut urallaan useita huipppuvalmentajia joilta ammentaa osaamista, tunnetuimpana Carlos Quieroz.

Lisätiedot:
Tuomas Karjanlahti
tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi
0442755310

Henkilökohtainen harjoittelu

Oletko kiinnostunut treenaamaan Miladin kanssa yksin tai pienryhmässä? Myös tämä on mahdollista, voit pyytää tarjouksen ja kysyä sopivia aikoja alla olevista yhteystiedoista. Milad voi tulla vetämään treenejä esimerkiksi lähikentällesi tai pienryhmälle voidaan sopia erillinen kohde jossa harjoituksia vedetään.

Pienryhmäharjoittelu on myös mahdollista ympäri vuoden Kissat-Hallin urheilukeskuksella.

Valmentajapalvelut joukkueelle

Tarvitseeko joukkueenne erityisvalmennusta tai uusia virikkeitä harjoitteluun? Tarvitsetteko valmentajaa harjoituksiinne?

Pyydä tarjous Miladin valmennuspalveluista joukkueelle alta olevista yhteystiedoista.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt
Tuomas Karjanlahti
tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi
0442755310