Kissat-Hallin kuntosali PIrkkala, Tampere, Lempäälä
Kuntosali Tampere - Kuntosali Pirkkala - Kuntosali Lempäälä - Kissat Hallin kuntosali
KUNTOSALI

Täyden palvelun kuntosali Tampereella

Kissat-Hallin kuntosali on täyden palvelun kuntosali Tampereella, Sarankulmassa, Pirkkalan ja Tampereen risteyskohdassa. Kuntosalilla harjoittelet monipuolisesti ja turvallisesti niin laitteilla kuin vapailla painoilla. Kuntosalille on lyhyt matka mm. Toivion, Peltolammin, Hatanpään ja Härmälän kaupunginosista.

Kissat-hallin kuntosali sisältää painopakkalaitteita, vapaita painoja, vapaaharjoittelualueita, taljaharjoittelulaitteita, vipuvarsilaitteita sekä aerobisia laitteita.

Kissat-Hallin urheilukeskuksen kuntosalilla pääset suorittamaan monipuolisen harjoituksen ja laajan laitevalikoimamme ansiosta sinun ei tarvitse odotella edes suosituimpina aikoina pääsyä haluamallesi laitteelle.

Käytettävissäsi on myös ryhmäliikuntasalien 200m2 vapaaharjoittelualueena kun salit ovat vapaana, sekä voit hyödyntää kuntosaliharjoittelussasi saleista löytyviä välineitä.

Kuntosalilla ei ole sitoutumista, jäsenyyksiä eikä liittymismaksuja. Voit uusia kuntosalikorttisi aina halutessasi.

Tutustu täältä kuntosalimme kaikkiin laitteisiin ja välineisiin.

Lue lisää maksutavoista ja tilaa kuntosalikortti

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa pankkikortilla, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

kuntosali_tampere_sarankulma_Pirkkala_härmälä

Painopakkalaitteet

Painopakkalaitealue on täydellinen paikka aloittaa kuntosaliharjoittelu. Huippulaatuiset laitteemme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja todella tehokkaita.

Vapaat painot

Vapaapainoalue on suunniteltu edistyneeseen harjoitteluun. Välinevalikoimamme tukee laaja-alaista harjoittelua.

Vapaaharjoittelualue

Yhteensä 200m² vapaaharjoittelualueemme tarjoavat täydelliset alueet toiminnalliselle harjoittelulle. Näiltä alueilta löydät monia toiminnallisia välineitä, mm. kahvakuulia, TRX-nauhoja, voimaköysiä ja kelkkoja.

Taljaharjoittelu

Kuntosalillamme on kaksi markkinoiden parasta toiminnallisen harjoittelun taljalaitetta. Laitteen vaihteisto ja varusteet mahdollistavat räjähtävän voimaharjoittelun.

kuntosali_pirkkala_Tampere_Härmälä_Toivio_sarankulma
kuntosali-tampere-sarankulma-lempäälä-pirkkala

Aerobiset kuntosalilaitteet

Aerobiset laitteet ovat oleellinen osa toiminnallista kuntosalia, ja valikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki laitteemme ovat tukevia ja erinomaisen helppoja käyttää.

Kuntosalilaitteiden ohjeet

Kaikki kuntosalilaitteemme ovat samaa laitesarjaa, joten ohjeet ovat samanlaiset kaikissa laitteissa. Voit joko lukea ohjeet tai seurata laitteessa olevia kuvia.

Vipuvarsilaitteet

Huippulaatuiset vipuvarsilaitteemme kestävät suuria painoja. Vipuvarsilaitesarjamme kattaa kaikki päälihasryhmät.

Kuntosalin kävijäjakauma

Usein kysytyt kysymykset kuntosalista

Kuntosalin käyttö Kissat-Hallin urheilukeskuksella maksaa 9,5€/kerta ja tarjolla on useita eri kuntosalikorttivaihtoehtoja.  Kymmenen käyntikertaa maksaa 42€, kaksikymmentä käyntikertaa 73€ ja viisikymmentä käyntikertaa 159€.

Valittavana on myös kuukausikortit, jolla käyntikertoja ei ole rajoitettu. Yksi kuukausi maksaa 40,9€, kolme kuukautta 105€, kuusi kuukautta 179€ ja kaksitoista kuukautta 295€.

Lue lisää hinnoittelustamme verkkokaupastamme: https://urheilukeskus.com/verkkokauppa

Kuntosalilta löytyy myös vapaita painoja. Kuntosalilta löytyy normaaleja painonnostotankoja esimerkiksi maastavetoa varten, mutta myös muita tankoja, kuten trap-bar tanko. Salilta löytyy paljon käsipainoja. Voit lukea lisää kuntosalimme varustelusta sivuiltamme täältä.

Kuntosali sijaitsee Tampereella, Sarankulmassa. Kuntosalille on lyhyt matka Härmälästä, Pirkkalasta, Peltolammilta, Toiviosta ja Hatanpäältä. Kuntosalin osoite on Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere.

Kyllä voit. Kuntosalille pääsee kerran maksuttomalle tutustumiskäynnille asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Asiakasneuvonnan aukioloaikoina autamme asiakkaita aina mielellämme laitteiden ja välineiden käytön kanssa. Personal Training -palveluista on saatavilla myös henkilökohtaiset laiteopastuspalvelut.

Tutustu personal training palveluihimme täältä: https://urheilukeskus.com/personal-training

Kissat-Hallin urheilukeskuksen kuntosalilla ei tarvitse jonottaa laitteille, sillä laitteita on niin paljon ja kuntosalin aukioloaikamme ovat niin laajat.

Magnesiumin käyttö on sallittua kunhan magnesiumin siivoaa pois käyttönsä jälkeen muiden asiakkaiden viihtyvyyden vuoksi. Kuntosalilla on saatavilla desinfiointiainetta ja papereita laitteiden pyyhkimistä varten.