Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HIEROJA & ENERGIAHOITAJA

Marko Törmä

Moro! Olen 43 v monialaosaaja. Mukava on ollut nähdä ja kokea kaikenlaista työtä. Huomasin, kuinka tärkeää on pitää terveydestä ja hyvinvoinnista huolta, että jaksaa töissä ja vapaalla.

Hieronta auttaa hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja ennaltaehkäisee monelta vaivalta. Nyt olen täällä sinua varten, pidetään terveydestäsi huolta yhdessä.

Urheilutaustaa on parista lajista esim. Paini, nyrkkeily , krav  maga, vapaaottelu, painonnosto  ja melonta. Nyt täällä Kissat - hallilla pidän kunnostani huolen hyvillä jumpilla ja kuntosalilla. Saattaapa minut nähdä myös ryhmäliikunnan puolella ohjaamassakin.

 

                                   HOITOPALVELUT

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on yleisin hierontamuoto, jota käytetään usein rentoutumiseen ja kivun tai stressin lievittämiseen. Asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan kunnolla. Klassinen hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa eli imunesteen (lymfan) kulkua poistaen kuona­-aineita. Hierontaa ei kannata mieltää ainoastaan akuutin kireystilan pikahoitona vaan hieronnalla on erittäin tärkeä rooli ennaltaehkäisevänä hoitona kireystilojen syntymisessä.

 

Urheiluhieronta

Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija. Urheiluhieronnassa otetaan huomioon  koko harjoittelun kokonaiskuormittavuus, mutta myös yksittäisten harjoitusten kuormittavuus ja tästä palautuminen.

 

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret, niska, päänahka, kasvot ja korvat. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen, sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja jopa luovuuteen.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään laavakiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka, tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen.

Tervetuloa tutustumaan hieronnan ja lämpöhoidon rentouttavaan yhdistelmään.

 

Reiki (energiahoito)

Reiki on yksi maailman tunnetuimmista ja levinneimmistä täydentävistä hoitomuodoista.

Reikihoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan.

Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Kokonaisen reikihoidon aikana käyn kehon läpi asettamalla käteni hoidettavan keholle tai kehon lähietäisyydelle ja käyn tällä tavoin hoidettavan päästä jalkoihin.

Hoito on kiireetön aika sinulle ja kestää noin 60-75 minuuttia. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne, missä sitä tarvitaan.

Minun tehtäväni on olla mahdollisimman läsnä tilanteessa ja auttaa prosessoimaan siinä, mitä hoidon aikana tulee esille. Hoito tehdään yleensä makuuasennossa ja hoidettava on pukeissa.

Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä. Rentoudu ja anna energian virrata.

 

HINNASTO

Hieronta:                 Sarjakortti :       X 2            X3        

30 min        30 €                                    56€            78€       

45 min        40€                                     76€          108€         

60 min        50€                                     96€          138€       

75 min        60€                                   116€         168€

90min         70€                                   136€         198€

105min      80€                                   156€         228€

120min      90€                                   176€         258€

 

Intialainen päähieronta:       45 min   40€

Kuumakivihieronta:               40 min   50€

Reiki (energiahoito)          60-75 min   60€

Maksutapoina  käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Lahjakortit paikanpäältä

Ajanvaraus  TÄSTÄ

 

tai soittamalla  040 750 0231

Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan. Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua soittamalla tai tekstiviestillä.

 

Hoitopalveluun tulevilla on Kissat- hallin Urheilukeskuksen pukutilat käytössä. Voi käydä myös suihkussa ja saunassa halutessaan.

Löytyy myös iso lasten leikkihuone jossa varmasti viihtyy hoidon ajan kunhan lapsi on sen ikäinen että pärjää yksin. Lapsi vanhemman vastuulla.

Eteisestä saa automaatista pientä naposteltavaa, palautusjuomia ja kahvia. Automaattit  toimii kolikoilla.

Pysäköinti on ilmainen.

Bussilla pääsee numeroilla 11, 31, 34. Matkaa on n. 100 m  bussipysäkiltä.

 

 

Toiveesi ja tarpeesi otetaan kunnolla huomioon

TERVETULOA!

Ilmainen tutustumiskäynti

Kulkukortilla avoinna joka päivä 

04-24

Ei jäsenyyksiä, ei liittymismaksua

Korttien lataus milloin vain sähköpostitse 

urheilukeskus@urheilukeskus.com


Asiakaspalvelun aukioloajat
ma klo 15.30-17.30

ti klo 16.30-18.30

to klo 16.30-18.00