Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ryhmäliikunta

 

Tulostettava aikataulu

Mikäli haluat varmistaa paikkasi tunnille, varaa paikka asiakasportaalin kautta!

Asiakasportaali:
Asiakkaillamme on käytössä asiakasportaali jonka kautta on mahdollista tarkistaa kortin saldo ja voimassaolo, sekä varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille. Asiakasportaaliin pääset kirjautumaan tästä https://kissathalli.gymmasteronline.com/portal/login
Asiakasportaaliin pääset kirjautumaan sillä sähköpostiosoitteella mikä löytyy asiakasjärjestelmästämme. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii puhelinnumerosi mikäli olet sen antanut meille tietoihin. Jos puhelinnumero ei toimi salasanana, paina kohtaa "Unohtuiko salasana??" ja saat linkin sähköpostiisi jonka avulla pääset asettamaan itsellesi salasanan. Mikäli tarvitset apua kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä pauliina@urheilukeskus.com.
  • 30 minuutin tunnit - 1 leimauksella voi osallistua 2 peräkkäiselle 30 minuutin tunnille. 
  • Infralämpötunnit (hot-tunnit) - Tunnit jotka pidetään infrapunan lämmössä tarjoavat pitkän listan hyötyjä kuten parantunut verenkierto, nesteytys, hapetus ja kehonpuhdistus joka suuresti parantaa pehmytkudoksen palautumista, rentoutumista ja tarjoaa kivunlievitystä moniin vaivoihin kuten urheiluvammoihin ja nivelrikkoon. 

 

Ilmainen tutustumiskäynti

Kulkukortilla avoinna joka päivä 

04-24

Ei jäsenyyksiä, ei liittymismaksua

Korttien lataus milloin vain sähköpostitse 

urheilukeskus@urheilukeskus.com


Asiakaspalvelun aukioloajat
ma klo 15.30-17.30

ti klo 16.30-18.30

to klo 16.30-18.00