Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Ryhmäliikunta 

 

 

Lapsiystävälliset tunnit ja ILMAISEN valvotun lastenhoidon ajat

Ryhmäliikuntatuntien kesto on 55 minuuttia ellei toisin mainita.

Ryhmäliikuntasalien välinevalikoima

 

 • 30 minuutin tunnit - 1 leimauksella voi osallistua 2 peräkkäiselle 30 minuutin tunnille. Yksittäistä 30 minuutin tuntia voi käyttää "express"-harjoittelutuntina niille asiakkaille, jotka kaipaavat lyhyttä fyysisen aktiivisuuden pyrähdystä. 30 minuutin tuntiparit on suunniteltu toimimaan kahtena tuntina, jotka eivät pelkästään tue toisiaan, mutta parantavat harjoittelusi toiminnallisuutta.
 • Infralämpötunnit (hot-tunnit) - meillä on tarjota liikunta-alan halutuin ja suosituin kehonhuollollisen harjoittelun saliympäristö neljällä korkeatehoisella infrapunakattopaneelilla. Aivan kuten infrapunasaunat, tunnit jotka pidetään infrapunan lämmössä tarjoavat pitkän listan hyötyjä kuten parantunut verenkierto, nesteytys, hapetus ja kehonpuhdistus joka suuresti parantaa pehmytkudoksen palautumista, rentoutumista ja tarjoaa kivunlievitystä moniin vaivoihin kuten urheiluvammoihin ja nivelrikkoon. Ja kaikki nämä hyödyt parantavat suuresti kehonhuoltotuntiemme tehokkuutta. 
 • Balance - sekoitus Body&Mind -tekniikoita. Tämä tunti on erinomainen kaikenikäisille ja -kuntoisille, koska se palauttaa kehon luonnollisen liikkuvuuden, venyvyyden ja tasapainon. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa sen, että ohjaajalla on aikaa korjata osallistujien mahdolliset yksilölliset tekniikkavirheet.
 • Combat - Rytmikäs ja sykettä nostattava tunti jossa yhdistellään lyöntejä ja potkuja.
 • Classic Pilates - Tunnilla tehdään klassisia Pilates-harjoitteita joilla kehität vartalon syviä lihaksia, lantionseudun ja selän hallintaa sekä liikkuvuutta ja vartalon linjakkuutta käyttäen alkuperäisiä Joseph Pilateksen harjoitteita. 
 • CROSS-Core - Kaikenkattava keskivartalotunti.  Tunnilla ainoa fokus on aktivoida ja voimistaa keskivartalon lihaksia jotka yhdistävät ylä- ja alavartalon. Tunti parantaa vartalon hallintaa, toiminnallisuutta ja auttaa ehkäisemään vammoja. Tunnilla tehdään 3 harjoituskierrosta, jokaisella kierroksella harjoitteiden intensiteetti tulee rankemmaksi. Liikkeet vaihtuvat viikoittain.
 • CROSS-Kunto - high intensity interval training (HIIT) -tunti. Tunnilla intervallit luodaan vaihtelemalla korkean intensiteetin (high intensity) liikkeiden ja sisäpyöräilyn välillä sekä käyttäen nousevaa intensiteettitasoa. Intervallijaksot sekä liikkeet vaihtuvat viikoittain. 
 • CROSS-Voima - PHA (peripheral heart action) kehonpaino-voimaharjoittelutunti . Tunnilla tehdään 5 harjoituskierrosta joista 2 ensimmäistä ovat lämmittely-/tekniikkakierroksia ja  3 viimeistä kierrosta AMRAP (as many repetitions as possible/maksimitoistot) jotka aktivoivat nopeita lihassoluja. Liikkeet vaihtuvat viikoittain.
 • Flowjooga - Tunnilla yhdistetään hengitys ja liikejolla saadaan aikaan liikkuva flow-harjoitus. Flowjooga on dynaamisempi joogalaji jossa harjoitukset tehdään kuitenkin aina omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus on vahvistava, avaava, notkistava ja tuottaa mukavasti lämpöä kehossa. Ihanteellinen harjoitus selän hyvinvoinnille, aineenvaihdunnalle ja mielen rauhoittumiselle.
 • Foam roller 30 - fascia-kudoksen avaamista käyttäen erilaisia foam rollereita auttaen lihasketjujen avaamisessa, tämä on erittäin tärkeää toiminnallisia liikkeitä ajatellen. Auttaa myös suuresti mikäli kärsit lihasten ylikireydestä johtuvasta kivusta. 
 • Kahvakuula 30 - back to basics! Kahvakuula on erikoisharjoitusväline, jonka avulla tehdään ainoastaan ballistisia liikkeitä, jotka parantavat voimaa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa.
 • Kehonhallinta 30 - tunnilla keskitytään kehonhallinnan parantamiseen monipuolisesti. Käytössämme on mm. isot jumppapallt, BOSU-pallot ja TRX-nauhat. Tunnilla parannat kehosi hallintaa, stabiliteettia ja tasapainoa.
 • Kehonhuolto - tunnilla keskitytään kehonhuoltoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tunti aloitetaan dynaamisilla venytyksillä liikeratoja avaten, jonka jälkeen tehdään tasapaino-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoituksia sekä kevyitä lihaskuntoharjoitteita erityisesti ryhtiä ylläpitäville lihaksille. Harjoittelu ennaltaehkäisee ja helpottaa selkäongelmia. Liikkeet sopivat kaikenikäisille- ja kuntoisille.
 • Kuntonyrkkeily - aito nyrkkeilyn tekninen ja fyysinen suorituskykytunti. Tunnilla käytetään progressiivista harjoitustekniikkaa ja viimeisimpiä sekä hienostuneimpia harjoittelumetodeja parantaaksemme asiakkaidemme suorituskykyä. 
 • Kuntopiiri - tunnilla tehdään erilaisia liikkeitä liikkuen pisteeltä toiselle. Liikkeet harjoittavat lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja vartalonhallintaa.
 • Miesten kuntoryhmä - tunnilla jumpataan viikoittain vaihtuvin teemoin ja pidetään hauskaa yhdessä liikkuen. Tunnilla kehität venyvyyttä, liikkuvuutta, kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota ja tasapainoa.
 • Muokkaus 30 - harjoita kehoasi kokonaisvaltaisesti tällä helpolla ja tehokkaalla perustunnilla. Ei sisällä monimutkaisia askelkuvioita.
 • Naisten kuntoryhmä - tunnilla jumpataan viikoittain vaihtuvin teemoin ja pidetään hauskaa yhdessä liikkuen. Tunnilla kehität venyvyyttä, liikkuvuutta, kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota ja tasapainoa.
 • Ohjattu kuntosali - tunti tarkoitettu niille asiakkaille jotka haluavat voimaharjoitella kuntosalilla, mutta kaipaavat varmuutta harjoitteluun pätevältä Personal Trainerilta. Ohjatulla kuntosalitunnilla Personal Trainer tarjoaa ohjeita, valvoo suoritustekniikoita ja vastaa kysymyksiin kuntosaliharjoittelusta. 
 • Pilates - yksi suosituimmista tunneistamme! Kehittää vartalon syviä lihaksia, lantionseudun ja selän hallintaa sekä liikkuvuutta ja vartalon linjakkuutta. Pilates-harjoittelu urheilukeskuksella on ainutlaatuista, sillä ohjaajillamme on kolme eri Pilates-pätevyyttä sekä erittäin pitkä kokemus Pilates-harjoittelusta, joten harjoittelu on sekoitus kaikkien Pilates-menetelmien parhaista asioista.
 • Pumppi - lihaskestävyystunti, joka myös aktivoi aerobisen systeemin. Koska ryhmäkoot ovat rajoitettuja, ohjaajalla on tunnin kuluessa aikaa ja mahdollisuus tarvittaessa tulla korjaamaan jokaisen osallistujan tekniikkaa ja liikkeitä.
 • Selkähuolto 30 - tällä tunnilla kaikki keskittyminen on suunnattu selkärangan voimistamiseen ja liikkuvuuteen harjoittamalla kaikkia keskivartalon lihaksia, jotka vaikuttavat ryhtiin. 
 • Spinning 30 - "express" aerobinen tunti jota voidaan käyttää joko itsenäisenä kehoa energisoivana tuntina jossa saa hien päälle. Vaihtoehtoisesti tuntia voidaan käyttää erittäin tehokkaana lämmittelynä sille tunnille minkä parina se on, tai vaikka kuntosalitreenin lämmittelynä. 
 • Syvävenyttely - lempeä ja helppo tunti jossa tehdään pitkiä venytyksiä. Rauhallinen tunti joka sopii kaikille.
 • TRX 30 - back to basics! TRX on erikoisharjoitusväline, jonka avulla tehdään ainoastaan omaa kehon painoa käyttäen liikkeitä, jotka parantavat voimaa, tasapainoa ja nivelten stabliiliutta.
 • Vatsa-peppu - helppo ja tehokas perustunti jossa keskitytään keskivartaloon ja pakaroihin. Sopii hyvin kaikentasoisille liikkujille!
 • Yinjooga - Yinjooga on palauttava ja rauhallinen harjoitus jossa antaudutaan pitkille venytyksille. Yinjooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yinjoogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yinjoogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta jonka vuoksi se on hyvä keino palautua ja pysähtyä kiireisessä arjessa. Tunti sopii kaikille, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ilmainen tutustumiskäynti *asiakaspalvelun aukioloaikoina*

Kulkukortilla avoinna joka päivä 

04-24

Ei jäsenyyksiä, ei sitoutumista

Asiakaspalvelu avoinna

ma klo 15.30-19.30

ti klo 16.00-18.45

ke klo 16.00-19.30

to klo 16.00-19.30

pe klo 14.00-16.30

la klo 10.15-13.00

su klo 16.00-17.30

Korttien lataus myös sähköpostitse

hanna@urheilukeskus.com