Jalkapallohalli

Kissat-Hallin urheilukeskuksen jalkapallohalli tarjoaa 5-12 vuotiaille junioreille loistavat talviharjoittelumahdollisuudet. Kenttä sopii myös vanhemmille ikäluokille esimerkiksi 5v5 tai 6v6 peleihin.

Jalkapallohalliin on asennettu uusi FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioitu FIFA Quality Pro -tekonurmi ja uusi valaistus. Sen lisäksi halliin on asennettu kulunvalvontajärjestelmä ja myös pukuhuoneet on remontoitu. Hallissa ei ole lämmitystä.

Jalkapallohallin pukeutumistilat

Pukuhuoneet löytyvät matalan rakennuksen takaosasta. Pukuhuoneissa ei ole säilytyskaappeja. Tiloista löytyy suihkut ja wc:t naisille ja miehille.

Jalkapallohallivuoron varaaminen

Voit tarkastella varaustilannetta ja varata yksittäisen vuoron varauskalenterista. Vakio- ja kuukausivuorotiedustelut sähköpostilla urheilukeskus@urheilukeskus.com.

HUOM! Tarvitset avaimen päästäksesi halliin sisään. Avain tulee hakea asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Voit tarkistaa asiakaspalvelun aukioloajat etusivulta: https://urheilukeskus.com

INFORMATION
You need a key to get inside the dome. The key can be retrieved within the customer service hours. Check the customer service hours from the front page: https://urheilukeskus.com

Hinnoittelu

Talvikausi (lokakuu 2024 -huhtikuu 2025):

Kuukausivaraus – 260€ (Alv. 10%)/kk/vuoro

Yksittäiset irtovuorot – 72€ (Alv. 10%)/vuoro

Syyskuu 2024

Yksittäiset irtovuorot – 45€ / vuoro (Sis. Alv 10%)

Toukokuu – Elokuu 2024

Yksittäiset irtovuorot kesäkaudella (toukokuu-elokuu ) – 22€/vuoro (Sis. Alv. 10%)