Urheiluseuravalmennus

Lajispesifiä fysiikkaharjoittelua

Kissat-Hallin urheiluseuravalmennuksessa joukkueet saavat lajispesifiä fysiikkavalmennusta. Ammattitaitoiset valmentajamme räätälöivät valmennusohjelman vastaamaan juuri lajin vaatimia tarpeita. Suosituimpia valmennettavia lajejamme ovat olleet golf, jalkapallo, salibandy ja jääkiekko, mutta myös muut lajit luonnistuvat ja jokaisella valmentajallamme on erilaiset vahvuusalueet. Seuravalmennus on erittäin suosittua kesäisin ns. kesäharjoitteluna ja pystymme vastaamaan kaikkien lajien vaatimiin harjoitteluvaatimuksiin.

Temppukoulut nuoremmille ikäluokille

Nuoremmille lapsille voimme järjestää myös ns. ”temppukoulumaista” lajinomaista harjoittelua. Ylipäätään valmennusotteemme perusajatuksena on positiivinen, mutta tehokas fysiikkaharjoittelu.

Harjoittelu toteutetaan Kissat-Hallin liikuntakeskuksen tiloissa. Käytössämme on talvella kaksi liikuntasalia, kuntosali ja mahdollisesti myös jalkapallohalli harjoitusten ajankohdasta riippuen. Keväällä ja syksyllä liikuntasalien ja kuntosalin lisäksi voimme harjoitella ulkoharjoittelualueellamme jalkapallohallin lisäksi. Monipuolinen harjoitusvälineistömme mahdollistaa tehokkaan harjoittelun. Voit tutustua liikuntasaleihin sivun alalaidassa olevalta videolta.

Liikuntatilojen vuokraus
Onko teillä jo valmentaja omasta takaa? Voimme myös vuokrata harjoittelutilojamme ilman valmennuspalveluita.

Jutellaanko lisää aiheesta?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan keskusjohtaja Pauliina Pyymäkeen pauliina@urheilukeskus.com / 050 324 2032 , niin katsotaan teidän joukkueelle tai seuralle soveltuva kokonaisuus.

Pyydä tarjous seuravalmennuspalveluista tästä tai pyydä lisätietoja

    urheiluseuravalmennus-lajispesifi-fysiikkavalmennus

    Ryhmäliikuntatilojen esittelyvideo