Yrityspalvelut

Monipuoliset liikuntapalvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille monipuoliset ja kattavat liikuntapalvelut. Tarjoamme ohjattuja liikuntapalveluita, mutta yritykset voivat myös vuokrata meiltä tiloja omiin tarpeisiinsa. Yritys voi käyttää vuokrata käyttöönsä ryhmäliikuntasalejamme tai jalkapallohalliamme.

Palveluitamme yrityksille ja organisaatioille ovat esimerkiksi:

Viikoittaiset liikuntatunnit

Viikoittainen liikuntatunti voidaan järjestää Kissat-Hallin Urheilukeskuksen tai yrityksen omissa tiloissa. Olemme järjestäneet yrityksille esimerkiksi juoksukouluja ja ryhmäliikuntatunteja urheilukeskuksessa.
Voimme järjestää ryhmäliikuntasaleissamme yritykselle henkilökohtaisia liikuntatunteja esimerkiksi ryhmäliikuntakalenteriimme kuuluvista tunneista, tai sitten tunnilla voidaan järjestää yrityksen toivomaa sisältöä.

Tutustu ryhmäliikuntasaleihimme lisää täältä.

Yrityksen kaikkien liikuntapalveluiden suunnittelu ja toteutus

Kokeneet ammattivalmentajamme voivat suunnitella koko yrityksen liikuntapalvelut ja toteutus. Saat meiltä konsultaatioapua työhyvinvoinnin ja yrityksen liikuntapalveluiden kehittämiseksi. Tarjoamme koko paketin suunnittelusta toteutukseen.

Taukojumppa

Järjestämme taukojumppaa joko paikan päällä asiakkaan tiloissa tai etänä teamsin välityksellä.

Taukojumpassa voidaan paneutua yrityksen työntekijöille tyypillisesti kuormittuvien lihasryhmien huoltoon tai jumppa voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaisesti. Taukojumppamme soveltuvat niin toimistotyöläisille, kuin suorittavan työn tekijöille ja katsomme taukojumpan sisällön yksilöllisesti yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Kuntosalikurssit

Kuntosalikursseilla päästään ryhmässä tutustumaan kuntosaliin ja yrityksen niin halutessa liikkumaan myös tavoitteellisesti. Valmentajamme voi luoda ohjelmat, valvoa niiden toteutusta ja ohjastaa liikkeiden oikeassa toteutuksessa. Liikkumisen aloittaminen ryhmässä ammattilaisen avustuksella on erittäin helppoa yhteisellä kuntosalikurssilla.

Kuntosalimme monipuolinen tarjonta mahdollistaa jokaiselle liikkujalle sopivan harjoittelun. Tutustu kuntosaliimme täältä.

Kehonkoostumusmittaukset

Kehonkoostumusmittaus on hyvä tapa seurata kuntosaliharjoittelun ja elämäntapojen vaikutusta kehon koostumukseen.

Kuntotestaukset

Kuntotestaus on hyvä tapa kartoittaa oman kunnon tilanne. Kuntotestauksella saadaan myös vertailupohja aloitettaessa harjoittelua, jolloin kehittymistä voidaan seurata tasaisin väliaijoin suoritettavilla kuntotesteillä.

TYKY-/TYHY-päivät

Isot ryhmäliikuntatilat, jalkapallohalli ja ulkoharjoittelualue mahdollistavat erilaisten TYKY-/TYHY -päivien toteutuksen. Voimme suunnitella koko paketin asiakkaan niin halutessa, tai voimme suunnitella TYHY-päivää yhdessä.

Jalkapallohallin tai liikuntasalin vuokraus

Yritys voi myös vuokrata meiltä liikuntasalin tai jalkapallohallin järjestääkseen itse aktiviteettejä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous yrityspalveluistamme pauliina@urheilukeskus.com tai 0503242032