Jooga

Flow-joogalla ja Yin-joogalla voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta

Kissat-Hallin ryhmäliikuntakalenterista löytyy kaksi joogatuntia, kun torstaisin on tarjolla Flow-joogaa ja Yin-joogaa. Nämä joogatunnit ohjaa Yogini Eeva-Maria Pasonen. Lisäksi järjestämme yksittäisiä joogatunteja, esimerkiksi ilmajoogaa. Voit pyytää myös omalle ryhmällesi oman joogatunnin esimerkiksi polttareihin tai TYHY-päivään.

Flow-jooga

Flow-jooga on dynaaminen joogalaji jossa liikutaan hengityksen rytmissä. Flow-jooga harjoitus kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunti on fyysinen, mutta harjoitus tehdään kuitenkin aina lempeällä otteella omaa kehoa kuunnellen.

Tunnin ohjaaja: Eeva Maria Pasonen
Tunnin vaativuus: Kevyt/Keskitaso
Tunti ryhmäliikuntakalenterissa: Torstai 18.00-18.55
Sali: Sali 2

Yin-jooga

Yin-jooga on kehoa ja mieltä rauhoittava ja syvärentouttava joogaharjoitus jonka pitkäkestoiset venytykset pureutuvat syvemmälle, sidekudokseen saakka.

Tunnin ohjaaja: Eeva-Maria Pasonen
Tunnin intensiteetti: Kevyt
Tunti ryhmäliikuntakalenterissa: Torstaisin 19.00-19.55
Sali: Sali 2

Ohjaaja

Eeva-Maria Pasonen

Eeva-Maria on joogaopettaja (YogaSource Teacher Training RYT 500) ja PilatesHealth ohjaaja. Eeva Maria on myös koulutettu Aerial, vinyasa ja Yin-joogaohjaaja ja FasciaMethod-ohjaaja..

Ilmoittaudu tunnille

Osta kortti

Lue lisää maksutavoista ja tilaa ryhmäliikuntakortti täältä

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa suoraan verkkokaupassa, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

Ryhmäliikuntatilojen esittelyvideo