Verkkokauppa

Verkkokauppa

Kuntosalikortti

Kuntosali 10x

42€ (voim. 3kk)

Kuntosali 20x

73€ (voim. 6kk)

Kuntosali 50x

159€ (voim. 12kk)

Ryhmäliikuntakortti

Ryhmäliikunta 10x

75€ (voim. 3kk)

Ryhmäliikunta 20x

137€ (voim. 6kk)

Ryhmäliikunta 50x

299€ (voim. 12kk)

Verkkokauppa
Verkkokaupasta saat ladattua jo olemassa olevalle kortille lisää käyntikertoja tai aikaa, sekä voit ostaa täysin uuden kortin. Verkkokaupasta ostettu tai portaalista ladattu kuntosalijäsenyys aktivoituu heti maksun jälkeen. Tunnuksesi on asiakastietoihisi asetettu sähköpostiosoite ja salasanan saat painamalla ”Unohditko salasanasi” -linkkiä.

Verkkokaupassa maksu tapahtuu pankkikortilla. Vaikka maksuvaiheessa maksutapana lukee ”credit card” eli luottokortti, onnistuu maksaminen myös pankkikortilla (debit). Maksun vahvistaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Huom! Mikäli sinulla on useampia kuntosalikortteja (molemmat ryhmäliikunta ja kuntosali), olethan meihin yhteydessä sähköpostilla niin varmistetaan, mikä tunnus on minkäkin kortin takana tai yhdistetään kortit. Kirjautuessasi verkkopalveluun määrittää kortin tietoihin asetettu sähköpostiosoite sen, mille kortille ostamasi kortti latautuu.

Uusi asiakas:
Uutena asiakkaana sinulla on useampi vaihtoehto hankkia korttisi.

1) Maksa kortti verkkokaupasta ja nouda kortti kuntokeskukselta
Voit luoda tunnukset ja ostaa kortin suoraan verkkokaupasta. Sovithan silloin kortin toimituksesta sähköpostilla osoitteesta urheilukeskus@urheilukeskus.com. Kuntosalikortteja on saatavilla myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, mutta tarvitset tähän ohjeistuksen sähköpostilla. Kuntosalikorttisi toimii pääsykorttinasi kuntokeskuksen tiloihin.

2) Osta kortti sähköpostilla
Lähetä sähköpostia urheilukeskus@urheilukeskus.com, kerro haluamasi kortti ja maksutapa, niin kerromme kuinka voit maksaa korttisi ja mistä voit hakea sen.

3) Tule asiakaspalvelun aukioloaikoina urheilukeskukselle
Voit tulla kuntokeskukselle asiakaspalvelun aukioloaikoina ja maksaa korttisi paikanpäällä.

Maksaminen liikuntaedulla
Hyväksymme kaikki yleisimmät liikutaedut, mutta valitettavasti niillä ei pysty lataamaan korttia verkkokaupasta, vaan tämä tulee tehdä sähköpostilla osoitteesta urheilukeskus@urheilukeskus.com. Lue lisää muista maksutavoista sivultamme maksutavat.

Liikutaan yhdessä – tuo kaverisi urheilukeskukselle ja saat itse maksuttoman kuukauden
Onko sinulla kaveri, ystävä tai tuttu, joka ei vielä ole asiakkaamme ja sait hänet mukaasi Kissat-Hallin asiakkaaksi? Hieno homma, sillä saat palkinnoksi itsellesi kuukauden joko kuntosalia tai ryhmäliikuntaa (kaverisi kortista riippuen). Voit aktivoida tämän edun ilmoittamalla kaverisi nimen asiakaspalvelussa (tai sähköpostilla) ja lisäämme kuukauden kortillesi, kun kaverisi ostaa kortin.