Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokaupasta saat ladattua jo olemassa olevalle kortille lisää käyntikertoja tai aikaa, sekä voit ostaa täysin uuden kortin. Verkkokaupasta ostettu tai portaalista ladattu kuntosalijäsenyys aktivoituu heti maksun jälkeen.

Verkkokaupassa maksu tapahtuu pankkikortilla. Vaikka maksuvaiheessa maksutapana lukee ”credit card” eli luottokortti, onnistuu maksaminen myös pankkikortilla (debit). Maksun vahvistaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Huom! Mikäli sinulla on useampia kuntosalikortteja (molemmat ryhmäliikunta ja kuntosali), olethan meihin yhteydessä sähköpostilla niin varmistetaan, mikä tunnus on minkäkin kortin takana tai yhdistetään kortit. Kirjautuessasi verkkopalveluun määrittää kortin tietoihin asetettu sähköpostiosoite sen, mille kortille ostamasi kortti latautuu.

Uusi asiakas:
1) Osta kortti verkkokaupasta.
Voit luoda tunnukset ja ostaa kortin suoraan verkkokaupasta. Sovithan silloin kortin toimituksesta sähköpostilla osoitteesta urheilukeskus@urheilukeskus.com. Kuntosalikortteja on saatavilla myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, mutta tarvitset tähän ohjeistuksen sähköpostilla. Kuntosalikorttisi toimii pääsykorttinasi kuntokeskuksen tiloihin.

2) Tilaa uusi kortti lomakkeella
Voit tilata uuden kuntosalikortin myös lomakkeella sivuiltamme. Tilaa uusi kortti sivulta tilaa uusi kortti.

Lue lisää muista maksutavoista sivultamme maksutavat.

Kuntosalikortti

Kuntosali 10x

39€ (voim. 3kk)

Kuntosali 20x

69€ (voim. 6kk)

Kuntosali 50x

149€ (voim. 12kk)

Ryhmäliikuntakortti

Ryhmäliikunta 10x

69€ (voim. 3kk)

Ryhmäliikunta 20x

130€ (voim. 6kk)

Ryhmäliikunta 50x

280€ (voim. 12kk)

Yhdistelmäkortti