Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Asiakkaiden nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero on tallennettu Ilves-Kissat urheilu Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa Kissat-hallin urheilukeskus, Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere sekä nettisivuilla www.urheilukeskus.com. Asiakkaiden tietoja käsitellään sopimukseen perustuvalla käsittelyperusteella. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin asiakkaiden kontaktointiin koskien asiakkuuksia.

REKISTERINPITÄJÄ

Ilves-Kissat urheilu Oy / Kissat-hallin urheilukeskus

Kaskimäenkatu 4

33900 Tampere

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tuomas Karjanlahti

tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi

REKISTERIN NIMI

Kissat-hallin urheilukeskuksen asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on asiakassuhteessa rekisterin pitäjään.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kissat-hallin urheilukeskuksen asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden kävijätietojen seuranta. Tietoja voidaan käyttää Kissat-hallin urheilukeskuksen toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään aina henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilöiden etu- ja sukunimet
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Kissat-hallin urheilukeskuksen ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ja siinä tapauksessa jos asiakkaan asiakkuus on ollut käyttämättömänä/kulkukortti ei-aktiivisena yhtäaikaisesti 3 vuotta.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää valtuutusta rekisteriasioita hoitavalta henkilöltä.