monipuolinen ja laadukas ryhmäliikunta
Ryhmäliikunta PIrkkala, Tampere ja Lempäälä
Ryhmäliikunta

Päivittäinen annos liikuntaa ja kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

Ryhmäliikuntatunneilla pääset liikkumaan ammattitaitoisten ryhmäliiikuntaohjaajien ohjaamana. Ryhmäliikuntatuntimme on suunniteltu ylläpitämään työkykyä ja täyttämään viikoittaiset kunto- ja terveysliikuntasuositukset.

Kissat-Hallin ryhmäliikuntasalit sijaitsevat Sarankulmassa, Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän risteyksessä. Tervetuloa kokeilemaan ensimmäinen kerta maksutta!

Ilmoittaudu ryhmäliikuntatunneillemme aina ennakkoon. Voit varata paikkasi portaalissa omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostin pauliina@urheilukeskus.com.

Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ammattimaisten ohjaajien kanssa

Ryhmäliikuntakalenterimme on monipuolinen ja tunnit auttavat ylläpitämään hyvää lihaskuntoa, kehittävät liikkuvuutta ja parantavat yleiskuntoa.

Ryhmäliikuntatunteihimme kuuluvat mm. pilatesTRX ja kahvakuula ja vuodesta toiseen erittäin suosittu pumppi. Torstai on Kissat-Hallin joogapäivä, kun tarjolla on yin-joogaa ja flow-joogaa.

Ryhmäliikuntasalimme ovat tilavia ja ne ovat ilmastoituja. Voit tutustua ryhmäliikuntatiloihimme sivun lopussa olevalta videolta. Ryhmäliikuntatuntien ohjaajiin pääset tutustumaan tuntikuvausten kautta ryhmäliikuntavalikosta.

Ilmoittaudu ryhmäliikuntatunneille etukäteen. Voit varata paikan tunnille asiakasportaalin kautta tai lähettämällä sähköpostin pauliina@urheilukeskus.com. Voit kirjautua sisään ja ilmoittautua tunnille myös suoraan sivun alaosassa olevalta ryhmäliikuntakalenterilta.

Lue lisää asiakasportaalista ja sen käytöstä täältä: asiakasportaalin ohjeet.

Ohjaajamme lomailevat heinäkuun 1.7. – 28.7., jolloin ryhmäliikuntakin on tauolla.

Ilmoittautuminen
Ryhmäliikuntatunnille on ilmoittauduttava ennen klo 14.00 (lauantain tunneille ennen lauantaita klo 8.30) ja rajana tunnin järjestämiselle pidämme neljää ilmoittautumista. Mikäli tunti joudutaan perumaan, saa ilmoittautunut henkilö siitä tiedon sähköpostiin. Tarkista siis portaalista tai asiakaspalvelustamme että tiedoissasi on asetettuna sähköpostiosoite, joka on aktiivinen ja käytössäsi.

Voit tulla tunnille myös ilmottautumatta, mikäli tunti näkyy kalenterissa. Tarkista siis aina tältä sivulta tai portaalista päivän tunnit.

Klo 14.00 jälkeen tehdystä perumisesta tai kokonaan perumatta jättämisestä veloitetaan kertakorttilaisilta yksi käyntikerta ja kuukausikorttilaiset saavat tietoihinsa merkinnän, jolloin useamman merkinnän myötä voidaan varausoikeus portaalista peruuttaa määräajaksi.

Ryhmäliikuntakalenteri

ryhmaliikunta-kahvakuula-kissat-hallin-urheilukeskus
  • 30 minuutin ryhmäliikuntatunnit – Yhdellä leimauksella voi osallistua kahdelle peräkkäiselle 30 minuutin ryhmäliikuntatunnille.
  • Infralämpötunnit (hot-tunnit) – Ryhmäliikuntatunnit jotka pidetään infrapunan
    lämmössä tarjoavat pitkän listan hyötyjä, kuten parantuneen verenkierron,
    -nesteytyksen, -hapetuksen ja kehonpuhdistuksen. Nämä edesauttavat suuresti
    pehmytkudoksen palautumista, rentoutumista ja tarjoavat myös kivunlievitystä
    moniin vaivoihin kuten urheiluvammoihin ja nivelrikkoon.

Osta kortti

Lue lisää maksutavoista ja tilaa ryhmäliikuntakortti täältä

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa suoraan verkkokaupassa, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

Ryhmäliikuntatilojen esittelyvideo