Ryhmäliikunta

keppijumppa-ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntaa Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän risteyksessä

Kissat-Hallin ryhmäliikuntasalit sijaitsevat Sarankulmassa, Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän risteyksessä. Kissat-Hallin ryhmäliikuntatunneilla pääset liikkumaan ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamana.

Ryhmäliikuntakalenterimme on monipuolinen ja tunnit auttavat ylläpitämään hyvää lihaskuntoa, kehittävät liikkuvuutta ja parantavat yleiskuntoa. Ryhmäliikuntatunteihimme kuuluvat mm. pilates, crosstraining, reisi-vatsa-pakara, spinning, pilates, kehonhuolto, TRX, kahvakuula ja vuodesta toiseen erittäin suosittu pumppi. Torstai on Kissat-Hallin joogapäivä, kun tarjolla on yin-joogaa ja flow-joogaa.

Ryhmäliikuntasalimme ovat tilavia ja ne ovat ilmastoituja. Voit tutustua ryhmäliikuntatiloihimme sivun lopussa olevalta videolta. Ryhmäliikuntatuntien ohjaajiin pääset tutustumaan tuntikuvausten kautta ryhmäliikuntavalikosta.

Mikäli haluat varmistaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille, varaa paikka asiakasportaalin kautta! Lue lisää asiakasportaalista ja sen käytöstä täältä: asiakasportaalin ohjeet. Voit myös varata tunnin suoraan ryhmäliikuntakalenterista. Varauskalenterin löydät alempaa tältä sivulta.

Tunnit, joissa on numero kaksi, järjestetään salissa kaksi. Muut tunnit järjestetään salissa yksi.
ryhmaliikunta-kahvakuula-kissat-hallin-urheilukeskus

Monipuolinen ryhmäliikunta ammattitaitoisilla ohjaajilla

  • 30 minuutin ryhmäliikuntatunnit – Yhdellä leimauksella voi osallistua kahdelle peräkkäiselle 30 minuutin ryhmäliikuntatunnille. 
  • Infralämpötunnit (hot-tunnit) – Ryhmäliikuntatunnit jotka pidetään infrapunan
    lämmössä tarjoavat pitkän listan hyötyjä, kuten parantunut verenkierto,
    nesteytys, hapetus ja kehonpuhdistus. Nämä edesauttavat suuresti
    pehmytkudoksen palautumista, rentoutumista ja tarjoavat myös kivunlievitystä
    moniin vaivoihin kuten urheiluvammoihin ja nivelrikkoon. 

Ryhmäliikuntakalenteri

Osta kortti

Lue lisää maksutavoista ja tilaa ryhmäliikuntakortti täältä

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa suoraan verkkokaupassa, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

Ryhmäliikuntatilojen esittelyvideo