Personal training

Kissat-hallin urheilukeskuksella Personal Trainingia ja kuntosaliohjausta tekevät nyt monet eri valmentajat joilla kaikilla on omat erityisosaamisensa, valmennuspakettinsa sekä hinnastonsa.

Valmennusmatkasi aloittaminen ei voisi olla helpompaa!

1. Klikkaa alla olevia valmentajaprofiileja ja tutustu palvelutarjontaan

Alla olevista valmentajaprofiileista voit tutustua valmentajiin ja löytää itsellesi sopivimman valmentajan joka auttaa sinua pääsemään liikunnallisiin tavoitteisiisi!

2. Ota yhteyttä valitsemaasi valmentajaan sivulta löytyvällä lomakkeella

Käytä lomaketta ottaaksesi suoraan yhteyttä valitsemaasi liikunta-alan ammattilaiseen. Lomakkeen avulla voit pyytää lisätietoja, varata ajan konsultaatioon tai lomakkeen avulla voit myös tilata valmennuspaketin.

3, Sopikaa ensimmäinen tapaaminen JA ALOITA! 

Mikäli et ole jo asiakkaamme niin ensimmäisen tapaamisen tulisi tapahtua asiakaspalvelun aukioloaikana jotta voit samalla hankkia kuntosali-/yhdistelmäkortin jonka tarvitset harjoitellaksesi valmentajasi kanssa. Personal Training -palvelut eivät sisällä kuntosalimaksuja.

Personal training -valmentajat

Pauliina Pyymäki

Pauliina on kokenut liikunta-alan ammattilainen, joka on Kissat-Hallilla tuttu näky jo pitkältä ajalta. Pauliina valmentaa ja ohjaa ryhmäliikuntatunteja, sekä toimii keskusjohtajana. Pauliina on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, personal trainer ja ravintovalmentaja.

Sirke Savolainen

Sisu on ohjannut monipuolista ryhmäliikuntaa jo yli kymmenen vuotta. Hän toimii myös personal trainerina liikkumisen, terveyskunnon ja ravitsemuksen saralla. Sirke on kouluttautunut ja kehittänyt osaamistaan aktiivisesti, mikä näkyy hänen valmennuksissaan ja ohjauksissaan.

Pirjo-Liisa Kuuppelomäki

Pirjo-Liisa on uusi kasvo Kissat-hallilla. Hän on ohjannut ryhmäliikuntaa sivutoimisesti useita vuosia ja toiminut personal trainerina vuodesta 2010. Nyt hän on siistynyt kokopäiväisesti liikunta-alalle ja kouluttautunut myös Hengähdyshetkiä ®- palautumisvalmentajaksi.

PT-yrittäjä, haluatko tarjota palveluitasi Kissat-Hallilla?

Mikäli haluat käyttää erittäin hyvin varusteltuja tilojamme omien asiakkaidesi valmentamiseen, se on mahdollista ainoastaan ostamalla PT-valmentaja -kortin, eli sopimalla yhteistyösopimuksen Kissat-hallin urheilukeskuksen kanssa. Lisätietoja Pauliina Pyymäeltä pauliina@urheilukeskus.com tai 050 324 2032.