Pilates

Pilates kehittää tukilihaksia ja ryhtiä

Pilates on Kissat-Hallin kestosuosikki ja se on ollut omalla paikallaan ryhmäliikuntakalenterissa jo pitkään. Se kamppailee myös vahvasti kuntokeskuksen suosituimman ryhmäliikuntatunnin tittelistä vuodesta toiseen.

Pilates on kehonhallintamenetelmä joka vahvistaa tukilihaksia, syventää hengitystä sekä parantaa ryhtiä ja liikkuvuutta. Rauhallinen mutta tehokas tunti jossa annetaan vaihtoehtoja liikkeisiin helpommasta haastavampaan.

Pilates on
rauhallinen, kehoa avaava, tukilihaksia aktivoiva ja kehonhallintaa kehittävä tunti joka koostuu helpoista liikkeistä sekä liikesarjoista. Tunti sopii mainiosti myös tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa eläville.

Tunnin ohjaajat: Pauliina Pyymäki (ma), Susanna Mäenpää (ti), Eeva Maria Pasonen (to)
Tunnin intensiteetti: Kevyt
Tunti ryhmäliikuntakalenterissa: Maanantaisin 18.30, Tiistaisin ja torstaisin 17.00 – 17.55.
Sali: 2

Ohjaajat

Pauliina Pyymäki

Pauliina on kokenut liikunta-alan ammattilainen, joka on Kissat-Hallilla tuttu näky jo pitkältä ajalta. Pauliina valmentaa ja ohjaa ryhmäliikuntatunteja, sekä toimii keskusjohtajana. Pauliina on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, personal trainer ja ravintovalmentaja.

Susanna Mäenpää

Susanna on aloittanut ohjaajana vuonna 2011 sisäpyöräilyn parissa. Susanna on omien sanojensa mukaan "lempeästi jämäkkä". Susanna on valmistunut sertifioiduksi Pilates-ohjaajaksi 2023, edelleen ollen lajin parissa ikuinen opiskelija, harjoitellen myös yksin ja yhdessä ja harrastaen lisäksi myös laitepilatesta. Susannan tunteja on helppo seurata, ne ovat tasalaatuisia ja jokaiselle sopivia.

Eeva-Maria Pasonen

Eeva Maria on joogaopettaja (YogaSource Teacher Training RYT 500) ja PilatesHealth ohjaaja. Eeva Maria on myös koulutettu Aerial, vinyasa ja Yin-joogaohjaaja ja FasciaMethod-ohjaaja..

Ilmoittaudu tunnille

Osta kortti

Lue lisää maksutavoista ja tilaa ryhmäliikuntakortti täältä

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa suoraan verkkokaupassa, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

Ryhmäliikuntatilojen esittelyvideo