Info ja ohjeet

Asiakaspalvelun aukioloajat
maanantai16:30 — 18:30
tiistai16:30 — 18:00
keskiviikkoSuljettu
torstai16:30 — 18:00
perjantai - sunnuntaiSuljettu

Asiakasportaali

Asiakkaillamme on käytössä asiakasportaali jonka kautta on mahdollista tarkistaa kortin saldo ja voimassaolo, sekä varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille. Asiakasportaaliin pääset kirjautumaan tästä https://kissathalli.gymmasteronline.com/portal/login

Mikäli sinulla on useampia kortteja jotka haluaisit kaikki saman asiakasportaalitunnuksen alle, ilmoita asiasta sähköpostilla urheilukeskus@urheilukeskus.com niin asiakkuudet voidaan yhdistää yhden ja saman tunnuksen alle.

Asiakasportaaliin pääset kirjautumaan sillä sähköpostiosoitteella mikä löytyy asiakasjärjestelmästämme. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii puhelinnumerosi mikäli olet sen antanut meille tietoihin. Jos puhelinnumero ei toimi salasanana, paina kohtaa ”Unohtuiko salasana??” ja saat linkin sähköpostiisi jonka avulla pääset asettamaan itsellesi salasanan. Mikäli tarvitset apua kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä urheilukeskus@urheilukeskus.com.

Kulkukortti
Kuntosalille ja kuntoryhmiin pääsee sisään ainoastaan kulkukortilla. Pääset sisään urheilukeskukseen näyttämällä aktiivista korttia kortinlukijalle.

Kortin osto ja lattaaminen
Huom! Voit ladata verkkokaupasta koska tahansa lisää saldoa kortille, mikäli huomaat portilla että korttisi on vanhentunut. Näet myös ajantasaisen saldosi asiakasportaalista.

Voit myös maksaa esimerkiksi liikuntaseteleillä ja tilisiirrolla. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Kirjautuminen
Sisääntullessasi käytä kortti kortinlukijalla kirjautuaksesi sisään kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille.

Hukattu kortti
Hukatusta tai palauttamattomasta kulkukortista veloitamme 8€.

Aukiolo
Ulko-ovet ovat auki joka päivä kulkukortilla klo 04.00 – 24.00, valot sammuvat ja hälytykset menevät päälle klo 00.05.

Asiakkaan ilman syytä aiheuttamasta hälytyksestä urheilukeskus on oikeutettu perimään aiheutuneet kulut asiakkaalta täysimääräisesti.

Pukeutumistilat

Pukukaapit toimivat asiakkaan omalla riippulukolla, riippulukkoja on myös myynnissä kioskiautomaatissa hintaan 4,50€. Sekä miesten että naisten puolella on käytössä sauna, kysy asiakasneuvonnasta kuinka saunat saa päälle!

Lasten leikkihuone

Lasten leikkihuone on avoinna kuntosalin aukioloaikoina. Lasten leikkihuoneessa on lelujen ja tv:n lisäksi dvd-soitin, myös omia dvd:itä saa tuoda halutessaan mukanaan. Lapset leikkivät leikkihuoneessa vanhemman vastuulla.

Pysäköinti
Monia ilmaisia parkkipaikkoja urheilukeskuksen pihassa

 
Bussit
Lähipysäkki Patamäenkadulla (noin 200 m) Linjat 11, 31 ja 34
Rukkamäentien pysäkki (noin 700 m) Linja 15
 
Sijainti
Urheilukeskus sijaitsee Tampereen Sarankulmassa.