Kissat-Hallin kuntosali

Kissat-Hallin kuntosali Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän risteyskohdassa on oivallinen paikka täyden palvelun kuntosalille. Kuntosalilla harjoittelet monipuolisesti ja turvallisesti niin laitteilla kuin vapailla painoilla.

Kuntosali sisältää painopakkalaitteita, vapaita painoja, vapaaharjoittelualueita, taljaharjoittelulaitteita, vipuvarsilaitteita sekä aerobisia laitteita. Kissat-Hallin urheilukeskuksen kuntosalilla pääset suorittamaan monipuolisen harjoituksen ja laajan laitevalikoimamme ansiosta sinun ei tarvitse odotella edes suosituimpina aikoina pääsyä haluamallesi laitteelle.

Käytettävissäsi on myös ryhmäliikuntasalien 200m2 vapaaharjoittelualueena kun salit ovat vapaana, sekä voit hyödyntää harjoittelussasi saleista löytyviä välineitä.

Tutustu täältä kuntosalimme kaikkiin laitteisiin ja välineisiin.

kuntosali_tampere_sarankulma

Painopakkalaitteet

Painopakkalaitealue on täydellinen paikka aloittaa kuntosaliharjoittelu. Huippulaatuiset laitteemme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja todella tehokkaita.

Vapaat painot

Vapaapainoalue on suunniteltu edistyneeseen harjoitteluun. Välinevalikoimamme tukee laaja-alaista harjoittelua.

Vipuvarsilaitteet

Huippulaatuiset vipuvarsilaitteemme kestävät suuria painoja. Vipuvarsilaitesarjamme kattaa kaikki päälihasryhmät.  

Vapaaharjoittelualue

Yhteensä 200m² vapaaharjoittelualueemme tarjoavat täydelliset alueet toiminnalliselle harjoittelulle. Näiltä alueilta löydät monia toiminnallisia välineitä, mm. kahvakuulia, TRX-nauhoja, voimaköysiä ja kelkkoja.

Taljaharjoittelu

Salillamme on kaksi markkinoiden parasta toiminnallisen harjoittelun taljalaitetta. Laitteen vaihteisto ja varusteet mahdollistavat räjähtävän voimaharjoittelun.

Aerobiset laitteet

Aerobiset laitteet ovat oleellinen osa toiminnallista kuntosalia, ja valikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki laitteemme ovat tukevia ja erinomaisen helppoja käyttää.

Ohjeet

Kaikki laitteemme ovat samaa laitesarjaa, joten ohjeet ovat samanlaiset kaikissa laitteissa. Voit joko lukea ohjeet tai seurata laitteessa olevia kuvia. 

Lue lisää maksutavoista ja tilaa kuntosalikortti

Tarjoamme useita eri maksutapoja, voit maksaa suoraan verkkokaupassa, tilisiirrolla tai liikuntaeduilla. Lue lisää ja tilaa kortti täältä.

Usein kysytyt kysymykset kuntosalista

Kuntosalin käyttö Kissat-Hallin urheilukeskuksella maksaa 9€/kerta ja tarjolla on useita eri kuntosalikorttivaihtoehtoja.  Kymmenen käyntikertaa maksaa 39€, kaksikymmentä käyntikertaa 69€ ja viisikymmentä käyntikertaa 149€.

Valittavana on myös kuukausikortit, jolla käyntikertoja ei ole rajoitettu. Yksi kuukausi maksaa 39€, kolme kuukautta 99€, kuusi kuukautta 168€ ja kaksitoista kuukautta 276€.

Lue lisää hinnoittelustamme verkkokaupastamme: https://urheilukeskus.com/verkkokauppa

Kuntosalilta löytyy myös vapaita painoja. Salilta löytyy normaaleja painonnostotankoja esimerkiksi maastavetoa varten, mutta myös muita tankoja, kuten trap-bar tanko. Salilta löytyy paljon käsipainoja. Voit lukea lisää kuntosalimme varustelusta sivuiltamme täältä.

Kuntosali sijaitsee Sarankulmassa osoitteessa Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere. Sarankulma sijaitsee lähellä Pirkkalaa, Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän lähellä.

Kyllä voit. Kuntosalille pääsee kerran maksuttomalle tutustumiskäynnille asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Asiakasneuvonnan aukioloaikoina autamme asiakkaita aina mielellämme laitteiden ja välineiden käytön kanssa. Personal Training -palveluista on saatavilla myös henkilökohtaiset laiteopastuspalvelut.

Tutustu personal training palveluihimme täältä: https://urheilukeskus.com/personal-training

Kissat-Hallin urheilukeskuksen kuntosalilla ei tarvitse jonottaa laitteille, sillä laitteita on niin paljon ja kuntosalin aukioloaikamme ovat niin laajat.

Magnesiumin käyttö on sallittua kunhan magnesiumin siivoaa pois käyttönsä jälkeen muiden asiakkaiden viihtyvyyden vuoksi. Kuntosalilla on saatavilla desinfiointiainetta ja papereita laitteiden pyyhkimistä varten.